CMEPIUS

Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja

Ob železnici 30a
SI-1000 Ljubljana

T: +386 1 620 94 50
F: +386 1 620 94 51
E: info@cmepius.si

Kako do nas?

Prostori CMEPIUS-a se nahajajo Ob železnici 30a, Ljubljana – Moste, v bližini križišča Kajuhove ceste in Letališke ceste (pri trgovini Bauhaus). Vhod v stavbo je levo od vhoda Republiškega izpitnega centra (RIC) in Centra za poklicno izobraževanje (CPI).

Dostopnost

Prostori CMEPIUS-a so dostopni gibalno oviranim osebam. V pritličju so na voljo toaletni prostori za gibalno ovirane. Nadstropje je dostopno z dvigalom.

Z ljubljanske obvoznice (iz Gorenjske, Štajerske in Primorske smeri)

Z obvoznice zavijte na izhodu “LJ-Nove Jarše” in se po Šmartinski cesti peljite proti centru. Na križišču s Kajuhovo cesto zavijte levo.
V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in stavbo Fero Term, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo.
Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z avtoceste (iz Dolenjske smeri)

Z avtoceste zavijte na izhodu “Industrijska cona Moste” in zavijte po nekaj metrih levo (čez most) na Letališko cesto. Peljite vzdolž Letališke ceste do križišča s Kajuhovo cesto. Na križišču pojdite naravnost med Avtohišo Moste in stavbo Fero-Term, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo.
Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Iz centra Ljubljane

Iz centra se pripeljite po Zaloški cesti, v križišču s  Kajuhovo ulico zavijte levo. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte levo med Avtohišo Moste in stavbo Fero-Term, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo.
Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z mestnim avtobusom iz centra Ljubljane

Iz centra se pripeljite po Šmartinski cesti in zavijete na Kajuhovo ulico. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in stavbo Fero-Term, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo.
Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

GPS lokacija

46°3’37.78″ S in
14°32’13.49″ V.

Zaposleni

Priimek in imeOpisPodrocje delaE-mailTelefonzaposlen_hfilter
Kos Irenavodja službe za skupne zadeve,

irena.kos@cmepius.si

01 620 94 72

finance splosne-zadeve
Weiss Urška

oblikovalec za splet in tisk

urska.weiss@cmepius.si

01 620 94 88

marketing